Hoşgeldiniz, Bugün 20.04.2024

Uşak Haber Ajansı Seçim Anketi

Gizlilik ve İlkelerimiz

secim.usakhaberajansi.com internet sitesine girmeniz ve/veya işbu internet sitesini kullanmanız aşağıdaki şart ve koşulları kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

secim.usakhaberajansi.com internet sitesine girmeniz ve/veya işbu internet sitesini ve/veya işbu internet sitesindeki bilgileri kullanmanızdan kaynaklanan doğrudan ve/veya dolaylı maddi ve/veya manevi menfi ve/veya müsbet, velhasıl her türlü zarardan her nam altında olursa olsun secim.usakhaberajansi.com yönetim kurulu üyeleri, yöneticileri, çalışanları ve bu sitede yer alan bilgileri hazırlayan kişiler sorumlu tutulamaz.

secim.usakhaberajansi.com hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman işbu internet sitesinde yer alan her türlü bilgiyi değiştirebilir, düzeltebilir ve/veya çıkarabilir.

İşbu internet sitesinde yer alan, bunları içeren ama bunlarla sınırlı olmayan tüm malzeme ve dökümanlar Secimanketsistemi.com mülkiyetinde olup, bu malzeme ve dökümanlara ilişkin telif hakkı ve/veya diğer fikri mülkiyet hakları ilgili kanunlarca korunmakta olup, bu malzemeler ve dökümanlar izinsiz kullanılamaz, iktisap edilemez ve değiştirilemez. İşbu internet sitesinde adı geçen başkaca şirketler ve ürünleri sahiplerinin ticari markalarıdır ve ayrıca fikri mülkiyet hakları kapsamında korunmaktadır.

İşbu internet sitesindeki malzemeler ve dökümanlar hiç bir surette değiştirilemez, kopyalanamaz, çoğaltılamaz ve yeniden yayınlanamaz.

secim.usakhaberajansi.com Yönetimi


X